Wednesday 19 January 2011

Η μάγισσα του φωτός

Το μυθιστόρημα είναι η ιστορία μιας γυναίκας που είχε το χάρισμα να συνδέεται με τις παγκόσμιες ενέργειες και να χρησιμοποιεί τη δύναμή τους. Ήταν γεννημένη με το χάρισμα του ενεργειακού θεραπευτή. Τούτες οι Δυνάμεις και Ενέργειες δεν είναι ούτε καλές ούτε κακές. Είναι μόνο Δυνάμεις και Ενέργειες. Η χρήση τους από τον άνθρωπο είναι αυτή που τις διαφοροποιεί και τις κατατάσσει, όπως εξάλλου συμβαίνει και με όλα τα πράγματα.

Η ιστορία όμως δεν αρκείται να δείξει μόνο αυτό, αλλά και να περιγράψει πως κι ο άνθρωπος ο ίδιος έχει πάντα τη δυνατότητα της επιλογής του δρόμου και της κατεύθυνσης που θα ακολουθήσει κατά την παραμονή του στον κόσμο, όπως και της θέλησης κι επιμονής του ανεξάρτητα από τα εμπόδια, τις αντιξοότητες, τις συμπεριφορές άλλων ή ακόμα και των δραματικών γεγονότων στη ζωή του. Είναι η αιώνια διαμάχη καλού και κακού μες στον ίδιο τον άνθρωπο.

Η πρωταγωνίστρια είναι μια από αυτούς τους ανθρώπους, που κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στον κόσμο, κατάφερε να μείνει μέχρι τέλους προσηλωμένη στο όραμα της ζωής της που είχε επιλέξει, προτού να γεννηθεί, να θέσει.

No comments:

Post a Comment